Вратарят на Левски Николай Михайлов изрази задоволство, че е запазил "суха мрежа" срещу ЦСКА при победата с 1:0. За 30-годишния страж това беше дебют като титуляр във вечното дерби. 

"Тежък мач и за двата отбора. Радвам се, че запазихме "суха мрежа" и спечелихме. Нямам думи за публиката в това студено време, бяха с нас", започна Михайлов пред Диема Спорт. 

"След катаклизмите вече избистряме нещата с всяка тренировка, с всеки мач и нещата се подобряват. Важни са не само трите точки, а и да зарадваме феновете", каза стражът. 

"В началото на мача разтегнах ли, дръпнах ли, имах лек спазъм, утре ще видим с доктора. Дано за следващия мач съм на линия", обясни Ники Михайлов.  

"Герои са феновете, герой е целият отбор. Радвам се, че успях да помогна днес, затова се върнах в Левски, но героите са феновете. Не искам да коментирам съдийството, имам друга работа на терена. Стояхме по-добре на терена до червения картон. През второто полувреме имахме положения, изпуснахме втори гол, а и "суха мрежа", за мен това е най-важното", продължи вратарят. 

"Времето беше тежко за игра, чест и почитания за съотборниците ми и за феновете. Казах още когато дойдох - нека играем мач за мач, има тепърва срещи до плейофа, после директни мачове, нека вървим на правия път", добави Николай Михайлов.