Сдружението "Левски на левскарите" обяви, че свиква пресконференция по повод последните събития в клуба. Брифингът ще се проведе на 13 март (понеделник) от 11:00 часа. 

Припомняме, че и за вторник има насрочена пресконференция на "Герена", която беше анонсирана от Наско Сираков. Мажоритарният собственик на клуба каза, че на нея ще говори заедно със Станимир Стоилов. Треньорът обаче oбясни, че може и да не присъства на брифинга. 

Както е известно, Мъри е член на Управителния съвет на "Левски на левскарите".

Съобщението от сдружението: 

"На вниманието на левскарската общност и представителите на медиите:

Утре (13 март) от 11:00 часа Сдружение "Левски на левскарите" свиква пресконференция в офиса си на стадион "Георги Аспарухов" във връзка с последните събития в ПФК Левски.

Убедени сме, че изказването на противоречащи си мнения от най-важните фигури в клуба през последните седмици налага по-задълбочено изследване на случая и анализ на управленските решения от всички страни.

Бихме искали да представим своя прочит на ситуацията и да зададем няколко въпроса. Целта е само една - да се достигне до истината, която също може да бъде само една. 

Само Левски!".

 

На вниманието на левскарската общност и представителите на медиите: Утре (13 март) от 11:00 часа Сдружение "Левски на...

Публикувахте от Левски на Левскарите в Неделя, 12 март 2023 г.