ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе гост в предаването „Aрена Спорт“ по БНТ. Той коментира актуалните теми около "сините". 

„Вчерашният ден не беше много хубав, защото се изля мого дъжд. За привържениците беше тежко, но отново получихме невероятна подкрепа. За мен най-силният ни мач през сезона (б.р. - победата с 2:0 над Ботев Враца). Срещу един отбор, с добър треньор, който знае какво иска от своите футболисти. Бяхме пълни господари на терена. Лошото е, че нашите футболисти не се научиха да вкарват повече голове в такива мачове“, започна Наско Сираков.

Сираков за Ивков: Това ме нервира! Отрязахме човек на Путин

"Надяваме се да получим лиценз. Мисля, че няма причина да ни бъде отказан. Проведохме изключително ползотворни срещи с ръководството на НАП. На Левски най-големият и единствен проблем е НАП. За жалост, Националната агенция беше оставена на опашката. Платиха се над 4 милиона лицензионни задължения, които щяха да ни изядат главата, така че според мен, никой не иска да убива длъжника си, виждайки, че длъжникът му работи и функционира добре", продължи той. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"За миналата година Левски има 18 милиона лева оборот. Левски е най-живият клуб в България, благодарение на усилията на цялото ръководство, генералния спонсор и най-вече на феновете“, обясни Наско Сираков.

"През последната година се свърши изключително много работа. С изключителна разлика сме най-бързоразвиващия се клуб в България. Убеден съм, че това, което беше преди две години и половина, сега пътят пред Левски е много по-изчистен. Имаме да се справим с едно огромно предизвикателство - НАП, но ще се справим", подчерта той.

"Разбира се, че може да има обединение и трябва да се случи. Не ми е приятно да знам, че някои фенове са зад мен, други са зад Мъри, няма какво да ни делят. Искам всички фенове да са зад Левски. Не ме блазни да ми скандират името. На мен името ми е скандирано на всеки един мач, който съм играл за Левски. Това е последното нещо, което ще ми вдигне самочувствието. Искам да скандират имената на нашите футболисти и треньора, защото те са главните действащи лица. Благодарение на работатана Мъри, финансовият капитал е умножен по десет. Пресконференцията във вторник е по желание на Мъри, утре ще се разберем. Мисля, че ще се състои такава. Той трябва сега да си почине от мача. През последните месеци му се насъбраха много нерви. Работата, която върешеше всекидневно, не даваше тези резултати, които искахме всички. След всяко зло, идва добро. Надявам се на победа в следващия кръг в Кърджали, където ни чака изключително тежко гостуване", добави Наско Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023