ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наско Сираков коментира драмите си с изпълнителния директор на Левски Ивайло Ивков. Мажоритарният собственик на "сините" обяви, че в момента двамата сякаш имат различна визия за бъдещето на клуба, което го нервира. 

"Промени винаги могат да настъпят", отговори Сираков на въпрос дали бъдещето на Иво Ивков в клуба е под въпрос. 

"Нямам личностни различия с Иво. По много въпроси мислим еднакво. Винаги съм предпочитал, когато хората, които работят с мен, да гледат в посоката, в която гледам аз. Когато гледат в друга посока, това малко ме нервира. Аз гледам в доброто бъдеще на Левски. Сигурно и Иво гледа по същия начин, но явно се разминаваме в посоката", продължи Сираков при гостуването в "Арена Спорт". 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Юнайтед Груп" е изключително сериозна компания. Много далеч съм от мисълта да ги обвинявам, защото похарчиха изключително сериозни суми за този прословут одит. В нито един момент не съм се съмнявал в тяхното желание да придобият контролния пакет акции. Не мога да кажа нищо повече от това, което каза господин Шолак, защото на мен това ми беше предадено", каза Сираков.

"Проведох сериозен разговор със Станимир Стоилов, прекалено много се спекулира с темата с трансферите. Имахме оферта за 2,5 милиона за Кордоба от руски клуб (б.р. - най-вероятно визира Сочи). Собственик на този клуб е човек, който е от близкия кръг на Владимир Путин. Нямахме никаква гаранция, че ще си получим парите. Обсъдихме го с НАП и им настръхнаха косите. Втора "Казанска афера" не ми трябваше. Всичко това е обсъждано с Мъри. Няма да продаваме нашите футболисти на живот и смърт. Играчите на Левски имат определена цена, имат стойност, което е най-важното нещо за един клуб. Те струват много пари. Ако тръгнем да говорим, че ще си разпродаваме отбора през лятото, ще ги продадем на 30% загуба от реалната им цена. Ще продадем футболист, само ако получим оферта за сума, която сме поставили“, допълни мажоритарният собственик на Левски.

"Преди година и половина се появиха две светлинки в тунела на Левски - едната, за която драпах със зъби и нокти поне година, да върна Мъри на работа, а втората, която даде възможност да се случи това, подписването на договора с Palms Bet. Аз не се чувствам като бащица. Има бащица и бащица. В момента Левски абсолютно е скъсал с този модел. Ако зависи от мен, мястото на Мъри на „Герена“ е гарантирано, докато иска да работи. Последното нещо, което може да стои на дневен ред, е раздяла с Мъри. Той и преди е имал оферти, той трябва да избере пътя, по който иска да върви. Искам и вярвам, че ще продължим да работим заедно дълги години. Има още 12-13 мача, много точки да се разиграват. Левски трябва да си заслужи класирането за Европа на терена. Ако играем, както вчера, няма да имаме проблем с това“, сподели Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК