ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че дълговете на клуба към НАП са около 11,5 милиона лева, което е увеличение с 1,5 млн. лева спрямо преди. 

"По отношение на НАП за задължението след присъединяването на данъците и такси - цифрите ще ги видите в моя отчет пред Общото събрание на клуба. Те станаха от 10 на 11,5 милиона лева. Те не са никак малко и са натрупани от собственици в годините", каза Ивков на брифинга, който даде на "Герена".

Toй съобщи, че от вчера са запорирани сметките на Левски и са под контрола на НАП.

"Със съгласието на новия преговорен екип, се случило запорираното. Като имаме нов разход, трябва да имаме повече, заради НАП. Ако е разходът 100 лева, трябва да имаме 130 лева заради НАП", обясни Ивков.

"Изготвил съм ясна справка през годините, за да се види кога точно клубът е задлъжнявал. Показахме, че това е преодолимо, когато сме заедно и когато работим правилно.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Водя преговори няколко пъти с НАП, но малко хора знаят, че успяхме да получим безусловен лиценз. Предстои новия лицензионен период. Отказът на "Юнайтед Груп" идва в много тежък период. В последните преговори имаше и техен човек", каза още шефът в Левски.

Преди дни "сините" постигнаха ново споразумение с НАП и вече 30% от приходите на клуба ще отиват директно за погасяване на милионите към държавната агенция.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК