ПФК Левски подписа предварителен договор за продажба на нападателя Найджъл Робърта в отбора от САЩ Ди Си Юнайтед. Това съобщиха "сините" в официалния си сайт levski.bg. 

"Договорът влиза в сила след издаването на работна виза и успешно преминаване на медицинските тестове от нидерландския футболист. Сумата по договора ще бъде обявена допълнително след съгласието на Ди Си Юнайтед, а Левски запазва процент от бъдещ трансфер на футболиста", добавиха "сините".

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Робърта дебютира със синята фланелка на 1 август 2019 година. С екипа на Левски има 45 мача и 20 гола във всички турнири. Нападателят изигра последния си мач за "сините" на 21 март срещу Славия, като неговото попадение в 85-ата минута донесе победата на Левски.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски благодарят на Найджъл Робърта за всеотдайността му със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи.

Припомняме, че в Ди Си Юнайтед през 2003 година играха Христо Стоичков и Галин Иванов. Бившият английски национал Уейн Рууни също беше част от този клуб.

В края на 2020 година пък Левски продаде и Станислав Иванов в САЩ. Националът ни премина в Чикаго Файър.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 

 

„ПФК Левски“ подписа предварителен договор за продажба на нападателя Найджъл Робърта в отбора от САЩ „Ди Си Юнайтед“....

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 23 март 2021 г.