Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обясни, че се е срещнал с Наско Сираков, за когото БЛИЦ по-рано днес разкри, че е пред завръщане в любимия си отбор.

"Видяхме се миналата седмица. Поговорихме 30-40 минути. Според мен Сираков, ако има нещо да казва, ще излезе и ще го каже. Казал съм си много пъти мнението за него. Той е един от хората, може би човекът, който разбира най-много от футбол. Не сме коментирали негово завръщане, коментирахме състоянието на отбора, на клуба", обясни Колев при гостуването в Дарик радио.

„Това е част от консолидацията на левскарската общност, готви се едно общо изявление, което би трябвало скоро да бъде публикувано. Ще бъде изразена благодарност и ще настоява за отговор на въпросите, които вълнуват всички левскари", каза той. 

"Един от акцентите на разговора ми с Наско Сираков беше, че получих много висока оценка за това, което се случва в школата. Нека хората да знаят, че без значение как се развият, школа на Левски ще я има, защото това е бъдещето", подчерта Колев.

"Днес платихме 59 хиляди лева към НАП - последната част, останала от вноската за април. "В касата на клуба в момента има само 10 хиляди лева. Утре очакваме около 235 хиляди лева от БФС, те са от парите от УЕФА, полагащи се за националните ни състезатели", каза Колев.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Длъжни сме да привлечем внимание към клуба, защото той е в много тежко състояние. За съжаление тази пандемия дойде в момент, в който трябваше да спрем първенството. С липсата на мачове спадна и интересът. Аз няма как да си тръгна преди да е назначен нов изпълнителен директор. Аз ще съм на мостика. Това всичко е в перспектива, предстои да разберем какво ще се случи. Хората трябва да са спокойни. Вярвам в това нещо. Съвсем друго е, когато работиш в този клуб, той не може да загине. Левски ще го има. Нека имаме малко търпение", добави той.

"Много съм уморен, психически напрежението е огромно, трудно спя, търпя и лични негативи, но това няма общо с решенията, които сме взели. Това се базира само на корпоративния етикет. Ние като хора, които всеки ден се събираме и мислим какво да правим, започваме да се изчерпваме. Ние с 10 хиляди лева в касата много от тези идеи няма как да ги реализираме", добави Павел Колев.