Изпълнителният директор на Левски Павел Колев изрази задоволството си от победата над Лудогорец след дузпи (6:5 и 0:0 в редовното време) и класирането за 1/2-финал за Купата на България. Той каза, че победата е важна в психологически план и не скри забележките си към съдийството.

"Победата над Лудогорец е важен момент от психологическа гледна точка. Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Шапки долу пред футболистите. Изиграха много добър мач и запазиха хладен ум въпреки ситуацията. Тези мачове се печелят с мъжество и определени атрибути. Засега публиката е спонсорът на Левски. Това, което видях в очите на хората ми дава повод за оптимизъм. Феновете ни предупредиха, че ще палят факли и ще си платят глобата. Спазиха си уговорката - няма хвърлени предмети по пистата", каза Колев.

Босът на "сините" също така сподели, че се надява тимът да успее да запази състава си и за следващия сезон, тъй като в него има много потенциал.

"Въпреки еуфорията трябва да отбележим, че за пореден път ставаме свидетели на различен критерий в съдийството. Гледах няколко пъти повторенията, и както има дузпа за Лудогорец, така има и за нас за нарушение срещу Спиерингс. Не ме интересува кой ще ни се падне в следващата фаза. Няма проблем с лиценза на Левски за следващия сезон. Правим разчети да довършим сезона с този отбор. Смятаме, че този отбор има перспектива и искаме да го запазим и за в бъдеще. Следващата вноска към НАП е осигурена. Всичко е в ръцете на хората", обясни изпълнителният директор.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020