Спортният директор на Левски Станислав Ангелов се притеснява от съдийството и изрази недоволство от отсъжданията в последните четири мача на клуба. Днес "сините" победиха с 1:0 Черно море, но Пелето смята, че има какво да се подобрява в поведението на тима.

"Много важна победа. Всяка победа е изключително важна и хубавото е, че я постигнахме. Има какво да подобряваме като поведение, а не като игра. Важно е, че нямаме загуба в редовното време от началото на сезона. Тривиално е, но играем мач за мач. Целта ни е да побеждаваме, работим и се стараем да задържим ритъма от преди това. Трябва да се фокусираме върху победата. Има пауза, която ще ни позволи да се отърсим от всичко, което ни се случи след напускането на Люпко Петрович и да работим по-спокойно", започна Ангелов.

"Когато играем добре, се вижда, че може и да не спечелим. Позицията, на която сме, ни задължава да побеждаваме, за да направим всичко възможно да се опитаме да задържим тази позиция. Притеснява ме съдийството в последните четири мача", сподели още Ангелов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига