Централният защитник на Левски Димитър Пиргов каза след победата с 4:0 над Славия, че Делио Роси е променил отбора за краткото време, в което е начело на тима. 

"Промени не само защитата, но и нападението ни. Като цяло промени отбора. Движим се по-компактно по терена, помагаме си и в нападение, и в защита и резултатите са красноречиви", каза Пиргов.

"Той иска да сме единни на терена, не ни е поставял цели. Всеки треньор има свои виждания. Сега наблягаме повече в тактически план и това ни се отразява добре. Срещу Славия търсехме повече победата и головете. Успяхме да вкараме две попадения до почивката, след тях се отпуснахме. Но изчаквахме грешки на противника, възползвахме се от тях и закономерно победихме", коментира защитникъ и говори за предстоящия мач с Лудогорец на 6 септември.

"Лудогорец е като всеки друг отбор, бием ли, взимаме три точки. Всеки мач е важен за нас. Сега ще починем два дни, след което ще започнем да се готвим. Нямам представа върху какво ще наблегне през паузата Дело Роси. Не ме притеснява, че се търси защитник, тъй като конкуренцията вдига нивото на отбора. Бъдещето ще покаже дали можем да се преборим с Лудогорец, но защо пък не. Делио Роси не е говорил за цели, иска да сме единни на терена, да си помагаме", добави Пиргов. 


ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка