Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Левски отново стана за резил, отпадайки още на старта в Лига Европа, при това от "колоса" Вадуц - скромен тим от Люксембург, състезаващ се във втора дивизия на Швейцария. Обяснимо феновете на "сините" не издържаха на поредния резил и по време на мача скандираха "Оставка!" по адрес на треньора Делио Роси. Италианецът обаче не ги зарадва, обявявайки: "Оставката е признак човек да се предаде, а аз не се предавам!".

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В края на реванша с Вадуц, спечелен с 3:2, ядосаните запалянковци опитаха да линчуват Роси, към когото тръгнаха заплашително. Само светкавичната намеса на полицията предотврати нахлуването на запалянковци на пистата. Летяха и седалки към треньорската скамейка на Левски.

Солиден брой служители на реда пазеха и съблекалнята дълго след края на мача. Феновете се бяха струпали зад сектор "В", очаквайки играчите и Роси, които засипаха с псувни и закани. Намесата на полицията предотврати нови срамни сцени на "Герена", като отдръпна запалянковците настрани от съблекалнята, в която Роси и играчите му стояха близо час и половина след мача.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Трансферно лято 2018 в Първа лига


*Снимка: БЛИЦ


*Снимка: LAP.BG


*Снимка: БУЛФОТО