Помощник-треньорът в Левски Живко Миланов говори след победата с 2:0 над Царско село. Той алармира, че положението в клуба е много тежко, а лицензът на "сините" е силно застрашен. 

"Имаше моменти, от които съм доволен, както и такива, от които не бях. По-важното е, че това са млади футболисти от нашата школа и се пребориха, за да извоюват победата”, започна Миланов.

"Боби Цонев е важен играч за нас. Той е добър футболист, опитен и може да ни помогне много. За мен все още е далеч от терена, нужно му е време да се възстанови. Тази операция му е трета и трябва да се внимава с него. Сега ще дойдат проблемите, защото реално излязоха четирима човека, които в този сгъстен цикъл можеха да помогнат, но каквото е, такова. Има пет мача, които трябва да изиграем до края на първенството, и се надявам всички да са здрави", продължи асистентът на Славиша Стоянович.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„След напускането на Робърта, който беше нашият голмайстор, е нормално да има проблем при головете. Има други момчета, които с времето ще добият самочувствие. На един нападател му е нужно такова и голове, за да реализира още повече. Надявам се сега и с влизането на Боби вече да отбелязваме по-лесно. Ако погледнем последните четири мача, играхме с отбори от Топ 6, които са отбори на три-четири години с тези състави и със сигурност ще трябва време на играчите. Трудно се справяме, но важното е какво ще се случи след 20 дни с клуба. Положението е много сериозно и лицензът е застрашен много сериозно. Надявам се хората, които управляват, да измислят някакъв начин за справяне. Това е една мъка за всички, както за феновете, така и за футболистите. Мога да кажа само адмирации за тях и добри думи за условията, в които играят. Опитват се да дават максимума, но е доста трудно", алармира Миланов.

„Не мога да кажа кога Славиша ще се върне. Той или докторът трябва да кажат. Дано се възстановят футболистите и да няма контузии. Дано всички да са на линия за неделя”, завърши Живко Миланов.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството