Левски се намира в много трудна ситуация. Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев разкри вчера, че в касата на клуба има едва около 200 хиляди лева, които трябва да стигнат за разходи до края на месеца. Какво ще се случва обаче след това, към момента не е напълно ясно. 

Ситуацията на "Герена" е тревожна и заради това от клуба призоваха привържениците да напълнят Националния стадион "Васил Левски" за предстоящото дерби с ЦСКА. С приходите от продажба на билети временно ще се закрепи положението. Сектор "А" вече е разпродаден, очаква се и "Б" да бъде изпълнен в събота.  

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

БЛИЦ разбра за хитър ход, предприет от запалянковците на Левски. "Сините" фенове започнаха да купуват билети и за Сектор "Г", който е за цесекарите. Ултрасите на клуба от "Герена" искат не само да подпомогнат финансово любимия си Левски, а и да направят така, че ЦСКА да има по-малка агитка. "Червените" запалянковци едва ли са очаквали подобен развой и със сигурност ще останат шокирани, когато разберат, че левскарите са се снабдили с техни билети. 

"Наши фенове купуват билети за Сектор Г*й, за да видим празен секторът им в събота! Само Левски!", написаха в една от фенските страници на "сините" в социалната мрежа:



БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020