Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, коментира сладката победа на любимия й отбор срещу Лудогорец. "Сините" елиминираха шампионите на полуфиналите за Купата на България с общ резултат 4:2, след като снощи спечелиха и в реванша - 1:0 с гол на Уелтън. 

"Синята" еуфория след класирането на финала ВИДЕО/СНИМКИ

Топ Коефициенти за Спортни залагания! 

Към коментара си във "Фейсбук" Илиана публикува и видео. Ето написаното от президента на родната федерация по художествена гимнастика:

"Левски победи Лудогорец
По-силният отбор победи по-богатия!
На стадион “Георги Аспарухов” беше празник! Бащи с малките си синове, синове с възрастните си бащи, майки с дъщерите си! 
Едно синьо море от Левскари!
Един фантастичен Мъри Стоилов, който преобрази Левски и върна смелите мечти на синя България! 
Едни велики сини фенове с неспирна подкрепа по трибуните! 
И едни щастливи малки/големи сини сърца, които след мача в ложите, щастливи се снимаха за спомен от този исторически мач с един от своите любимци - Наско!
ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!
Левски на Левскарите!".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022 

“Левски” победи “Лудогорец” По-силният отбор победи по-богатия! На стадион “Георги Аспарухов” днес беше празник! Бащи с малките си синове, синове с възрастните си бащи, майки с дъщерите си! Едно синьо море от Левскари! Един фантастичен Мъри Стоилов, който преобрази “Левски” и върна смелите мечти на синя България! Едни велики сини фенове с неспирна подкрепа по трибуните! И едни щастливи малки/големи сини сърца, които след мача в ложите, щастливи се снимаха за спомен от този исторически мач с един от своите любимци - Наско! ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН! Левски на Левскарите!

Публикувахте от Iliana Raeva в Петък, 22 април 2022 г.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilianaRAeva (@ilianaraeva63)

 


 

Уникалната атмосфера на пълния стадион

Публикувахте от Iliana Raeva в Петък, 22 април 2022 г.