Tреньорът на Левски Станимир Стоилов не е могъл да мигне след кошмарната загуба след дузпи от малтийския Хамрун Спартанс и отпадането от Лигата на конференциите, научи БЛИЦ от негови близки.

В продължение на дълги часове наставникът не могъл да затвори очи, мислите му били насочени към нелепите грешки на футболистите му.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Стоилов на два пъти опита да промени тактиката по време на мача, за да съумеят играчите му да изхвърлят Хамрун, но безумните грешки в отбрана и най-вече на вратаря Николай Михайлов провалиха тима, докарвайки голяма скръб в многобройните "сини" фенове, изпълнили "Герена".

България не спа! Такова чудо с Левски и ЦСКА никога не е имало!

БЛИЦ научи още, че Стоилов сериозно се замисля за промени в стартовия състав по време на идващите мачове от родния шампионат. 

Много е вероятно част от твърдите титуляри да залепнат за резервната скамейка, а шанс за изява да получат някои от играчите, на които досега Мъри разчита по-малко. 

Самият Стоилов обяви непосредствено след реванша с малтийците, че му предстои много работа, за да може да върне Левски на победния път.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК