ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков съобщи, че няма да присъства на организираната среща на "синята" общност в София на 1 април. Преди дни от Националния клуб на привържениците на Левски поканиха Сираков, Даниел Боримиров, Ивайло Ивков, Станимир Стоилов и Мило Борисов да седнат на една маса и да отговорят на въпросите, касаещи бъдещето на клуба.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Войната в Левски загрубя, Сираков се разлюти и отправи закана

Изявлението на Сираков в официалния сайт на "сините":

"Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на ПФК Левски и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 6.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 1.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на ПФК Левски, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023