ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи любопитно изказване по време на Общото събрание на акционерите. Босът на "сините" говори и след приключването му.

"Напът съм да завърша разговори и да изстрелям Левски в друга орбита", каза Сираков пред акционерите без да изпада в детайли.

„Когато има нещо готово и завършено, за която и да е компания, ще запозная цялата "синя" общност. Бомби и фойерверки не хвърлям никога. Има интерес от доста места за реклама, за спонсорство", коментира Сираков след края на Общото събрание.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Той беше попитан и по темата с преговорите с "Юнайтед Груп" и дали е провел среща със сръбския милиардер Драган Шолак, за когото има информация, че е в София - "Така ли, не знаех? Проверете я тази информация. Повече нищо не мога да кажа", отсече Сираков. 

Голяма промяна: Нов шеф в Левски СНИМКИ

"Дължа обяснение на цялата „синя“ общност, уважавам абсолютно всеки един със „синята“ идея. Като има нещо - ще го обявя официално. Феновете трябва да бъдат спокойни", добави босът на Левски. 

"Искам да ви кажа, че не съм се скарал с Мъри Стоилов. Вчера бяхме около 3 часа заедно, днес говорихме и преди Общото събрание. С Мъри не могат да ни скарат, макар че се опитват, както и с Ивков. Чувам, че се пишат някакви глупости", каза още Наско Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Наско Сираков след Общото събрание на акционерите на "ПФК Левски"

Наско Сираков след Общото събрание на акционерите на "ПФК Левски" #ЛевскиЕВечен #АзСъмЛевски #ВсичкиЗаедно

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Вторник, 15 ноември 2022 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК