Новият собственик на Левски Спас Русев се срещна с футболистите преди днешната тренировка. Той влезе в съблекалнята, където бе представен от Иво Тонев. "Господин Русев е изключителен човек. Би трябвало да радвате него, да радвате публиката и всички хора, които обичат Левски. Това е от мен, желая ви успех. Много лесно нещо трябва да направите, да побеждавате всички", каза Иво Тонев, след което Русев взе думата.

"В този момент сега тук започва нашият път към шампионската титла. Всяко друго нещо, всяко друго място, би било неуспех за този отбор по простата причина, че това е Левски. И очакванията са изключително високи. Това ви го казвам не, за да ви напрягам, а да ви мобилизирам, че вие имате привилегията да играете в клуба на народа", започна Спас Русев.

"Аз ще дам всичко от себе си да получите моята подкрепа и това, което ви е необходимо. Няма да се бъркам в работата на спортно-техническото ръководство. Последните няколко мача ви наблюдавах много внимателно и съм изключително, изключително доволен от това, което виждам.

Искам да ви мотивирам, че вие може да успеете. Казах и на Люпко, че следващият път, когато ще бъдем в тази съблекалня, ще пием иампанско.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига