Новият собственик на Левски Спас Русев за първи път говори относно целите пред клуба. Той придоби акциите преди два дни от вече бившите собственици Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Днес Спас Русев бе на стадион "Георги Аспарухов". Първото, което каза, е, че целта пред Левски е да стане шампион сега.

"Аз съм амбициозен човек. За първи път влизам в нещо, което е толкова обществено и ще бъде изложено презд очите на обществеността. Аз нямам друг избор освен да успея. Ако не успея, рискувам цялата си репутация. Пред Надзорния съвет ние си поставяме три доста амбициозни цели до Нова година. Разбира се преди това ще представим новия Управителен съвет, изпълнителен директор и т.н. Не очаквайте аз да съм водещото лице, да говоря, да се изявявам. Не - това не го очаквайте. Ще има изпълнителен директор. Това, което искаме да направим до Нова година, е:

1.Козирка на сектор "А"

2.Ново информационно табло, което да бъде съвременно. С показване на головете, на хубавите положения и може да се използва за реклами, както навсякъде по света.

3.Декември, когато съм по-добре запознат, да видим какво ще правим в спортно-техническата част.

Това е територия на съответния екип, трябва да бъде предложено от тях и сега не искам да изземам техните функции. През декември трябва да освежим, ако искаме да преследваме целите си.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига