Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира загубата с 0:1 от втородивизионния турски Генчлербирлиги в контролна среща. Той видя и положителни неща в играта на тима.

"Полезна проверка срещу доста уверен отбор с добра динамика. Продължаваме да изпитваме затруднения в завършващата фаза, където трябва да сме по-уверени. Все още не успяваме да намерим път. Мисля, че стоим по-добре в защита, отколкото във фаза атака. Трябва да подобрим увереността в контрола. Това са проблеми, които се решават с добри игри и победи. Второто полувреме имахме някакви колебания в началните минути. След това намерихме себе си. Аз все пак съм доволен", коментира Стоилов. 

"На този етап това са хората, с които ще работим. Сега ще разговаряме със Сундберг. Виждате, че Ван дер Каап не е кондиционно добре. Ще завъртим централните защитници, за да може всеки да получи игрово време. Мисля, че в защита ще трябва да имаме най-добра конкуренция. Трябва повече увереност и футболно самочувствие. Ясно е, че ги има футболните качества. На този етап не можем да търсим други атакуващи опции. Бари е в добро кондиционно състояние. Проблемите му са в завършващия удар. Важното е обаче да играе добре. След контузията Уелтън сега набира форма“, добави треньорът.


Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022