Наставникът на Левски Славиша Стоянович говори след победата с 2:1 над словенския Копер в третата контрола на „сините“ от зимната подготовка. Специалистът каза, че е доволен от играта през първата част, но отправи забележки към представянето в завършващата фаза и при статичните положения.

Стоянович изрази недоволство от липсата на нови играчи и предупреди, че селекцията се бави.

"Аз се надявам да имаме нови футболисти, на 20 декември съм казал кой искаме, на кои позиции. Беше направен анализ и програма. Търсим качествени играчи. Аз съм треньор, не съм скаут и анализатор. Трябва да имам помощ, за да намерим добри играчи, които да вдигнат нивото на играта ни. Губим време малко. Трябва да реагираме по-бързо. Клубът трябва да си намери правилните играчи и всички да знаем какво искаме. Това не е отговорност само на треньора, трябва всички да вървим в една посока, за да намерим играчите“, заяви той и каза добри думи за юношите на тима.

„Да, Асен Митков е много добър футболист. Имаме много перспективни юноши – Ники Архангелов също. Харесва ми спокойствието, с което играят, играят много зряло за възрастта си. Надявам се, че ще се развиват в правилната дирекция, защото на тези години разбират много добре футбола“, каза още стари треньорът на Левски.

efbеt Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021