Вторият акционер в Левски Константин Папазов е поел основната тежест върху себе си за намирането на изгодна за клуба спортна екипировка, която паралелно с това да е с отлично качество. 

В своите усилия Папазов вложи характерната за него огромна емоция и не се поколеба да влезе в битка с "Макрон", който до момента имаше договор с вековния клуб. 

Цветистите реплики на Тити го злепоставиха в очите на множество фенове, но зад тях прозира съкровеното му чувство за запазване интересите на "сините".

Winbet - победата е емоция! (18+)

Новият договор, който Левски е сключил с "Joma", е гаранция за получаване на екипировка от световна класа. При това от концерна "Joma" в годините доказаха, че водещи за тях са не само парите, но и традициите на коректност и почтеност. Малцина вече си спомнят как Спас Русев без никакво основание прекрати договора с "Joma" и заложи на някаква далечна разновидност на "Nike". Тогава от "Joma" можеха да се възползват от клауза за неустойка и да съдят Левски, но те предпочетоха да не го правят. Вместо това, от "Joma" препотвърдиха позитивното си отношение към Левски, което е видно от новите условия, залегнали в споразумението между тях и Левски. 

От "Joma" вече са доставили екипировката на "Герена" и не са поискали пари за нея. Те са обезпечили финансовия си интерес, когато ситуацията в Левски се стабилизира и екипировката бъде продадена. 

От сектор "Б" на няколко пъти излязоха с призиви привържениците да помогнат на клуба си, като изкупят всички артикули на любимия си отбор. 

Лоялността на "Joma" към Левски се доказва и по още едно направление. Фирмата изработи невероятните фланелки за 100-годишнината, която беше чествана с мач с Лацио. 

Както обикновено се случва в България, страстите на моменти са по-силни от фактите. Естествена е и реакцията на "Макрон", които издигат като защитна стена неустойката от 50 000 евро, но както е известно не всичко е пари. Затова феновете на Левски трябва да осъзнаят още веднъж, че Папазов е опитал да защити интереса на клуба, който е в деликатна финансова ситуация.