Константин Папазов e много разочарован от начина, по който Васил Божков постъпи с акциите на ПФК Левски. Тити очакваше да получи обещаните от бизнесмена ценни книжа, но разследваният бизнесмен реши да ги предостави на Бойко Борисов чрез Сашо Диков. Журналистът влезе в ролята на куриер. Премиерът обаче логично отказа да приеме акциите. В крайна сметка те бяха занесени в офиса на Левски и така се стигна до патова ситуация.

Папазов каза, че случилото се е "лошо изиграна пиеса" от "лошо актьори", визирайки Божков, Диков и Георги Попов. Целта им е била злепоставянето на Бойко Борисов. 

Треньорът на баскетболния Левски Лукойл отново обясни, че има вариант за бъдещето на футболния клуб, но би го обявил тогава, когато получи акциите... ако изобщо те му бъдат предоставени някога. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошите актьори. В продължение на 15 дни живяхме с мисълта, че акциите ще дойдат в България и ще търсим решение, за да не се стигне до фалит на Левски. Водих много разговори с Божков. Акциите на футболния клуб са точно толкова стойностни, колкото косите на Васил Левски в музея. Целта на случилото се вчера беше да бъде злепоставен премиерът Бойко Борисов и самата институция, която той представлява. Имат ли представа тези хора, че Борисов е човек, който 19 години управлява държавата под различни форми и в европейските структури е след Ангела Меркел с най-голям опит? Дали може толкова елементарно да се закачи на тази пиеса? По-страшното е, че залогът на тази пиеса е всенародната любов Левски", каза Папазов при гостуването в bTV.

Тити ексклузивно пред БЛИЦ след екшъна днес: Имам ход, с който ще спася Левски!

"След обещанието на г-н Божков отпреди няколко дни хората му се радваха, а сега се обърнаха срещу него. Трябва да има почтеност. Умолявам г-н Попов и г-н Божков да се опитат да измият срама от тази лошо изиграна пиеса", продължи Тити. 

"В неделя вечерта анонсирахме пристигането на акциите, както се бяхме разбрали с Божков. Преди това той беше разколебан и имаше две опции - аз и г-н Борисов. Разчитах, че след като го обявим по телевизията, той ще проумее, че институцията Левски по никакъв начин не трябва да бъде злепоставяна. Божков ми се обади и ми каза, че ще прати акциите на мен. Думите му бяха: "Впиши твоето име или на който прецениш за добре", продължи Папазов.

"Когато преди няколко дни Божков даде интервю и изрази мнението си, много хора му повярваха. Ако сега говори, дали някой от "синята" общност ще му повярва", добави Тити.

Накрая той помоли водещия да не го сравнява със Сашо Куриера, защото било много обидно за него.