Един от шефовете на Левски Иво Тонев коментира в "Спортно шоу Гонг" по "Дарик радио", че "сините" ще обявят целите си за новия сезон в края на май. Началникът коментира още, че Георги Иванов е нападан незаслужено.

"За бъдещето и начина на работа в клуба ще говорим в края на май. Относно Георги Иванов се изписаха много неверни неща. Той обича Левски много и дава всичко от себе си за него. Той промени много неща в себе си и продължава да се променя. Човек, който не работи, той не греши. Важно е човек, като допусне грешка, да се стреми да не я повтаря. Незаслужено бе нападан. На Управителните съвети са ми задавани много неприятни въпроси, но той е отговарял“, каза Тонев.

„Няма как пак да купим 6-7 играчи и да изгоним толкова. Няма да освобождаваме футболисти. Има няколко играчи с изтичащи договори. Надявам се да се разберем с тях, ако не стане ще търсим заместници. Най-много да вземем трима-четирима нови“, коментира шефът в Левски.

„Не мога да кажа кога Левски ще вдигне Купа. Никога няма да предам Левски. Никога няма да допусна някой да се възползва от Левски. Моето мнение за отбора съм го казал на членовете на УС. Предпочитам да го запазя за себе си“, добави Тонев.

„Няма да кажа сега каква е целта за следващия сезон. Това ще го коментираме в началото на новия сезон“, каза още той.

„Няма да коментирам спортно-технически неща. Не ми е работа. Благодарение на бързата реакция на Георги Иванов, бързо поднесохме извинения на Лудогорец за срамното участие на нашите юноши. Вече всичко е ремонтирано", добави Тонев.

„В България е широко разпространено хейтърството. Хора, които стоят у дома пред компютъра не са истинските фенове. Важно е хората, обичащи футбола да са на стадиона. Така те показват колко обичат Левски. Левски е за феновете. Той не е нито на мен, нито на някой друг. На мача с Лудогорец ще видят най-хубавата и модерна трибуна в България. Надявам се да играем добре и да победим", каза още единият от собствениците на Левски.