Временният треньор на Левски Георги Тодоров направи любопитно изказване по адрес на нападателя на ЦСКА Али Соу. Специалистът говори на "Герена" на пресконференция преди вечното дерби, което е утре от 16:15 часа на "Васил Левски". На въпрос кой от футболистите на ЦСКА е най-добър, Тодоров посочи Соу и каза: "Този, който ходи в Слънчев бряг".

Както вече стана ясно, нападателят на "червените" отскочи до морето за парти по случай рождения си ден, като беше в компанията на българското си гадже Габриела.

"ЦСКА има добри и бързи атакуващи футболисти. Моите футболисти могат да отидат на Слънчев бряг на 1 юли, ако спечелят Купата на България", каза Георги Тодоров.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Ще преценим кои са готови за мача. След няколко дни ни чака важен мач (б.р. - реваншът с Локомотив (Пловдив) за Купата на България). Трябва да преценим кой ще вземе участие и кой ще почива. Мачът, който ни предстои с ЦСКА, е важен като престиж. Един положителен резултат ще ни даде още по-голямо самочувствие за реванша във вторник. Още не мога да усетя кой в какво състояние се намира. Тези мачове се играят с характер. Независимо от състоянието на двата отбора, резултатът е непредсказуем. Този, който е бил в по-добро състояние, е губил. Разчитам, че футболистите ще излязат и ще покажат футболните си достойнства", продължи треньорът на Левски.

"Хората са различни. Надявам се футболистите да защитят имената си. Мисля, че отборът на ЦСКА има леко предимство. Мачът се печели в средата на терена. Ако изгубим средата, можем случайно да спечелим, но в никакъв случай няма да бъде добре. Ще бъде плод на случайността. Не ме притесняват нападателите, вратарите и централните халфове, но на всички други позиции е притеснително. Приемете, че Тиам ми е любимец. Той играе много добре и прави това, което искам от него. Нямам основание той да не играе. Всички юноши са ми любимци, не само в първия отбор. Ще търсим офанзивна игра, но имаме едно наум, защото ЦСКА има бързи хора в нападение. Трябва да бъдем много внимателни. В никакъв случай няма да се върнем в глуха защита и да се браним. Това, че ще играем в 16:15 часа, е леко предимство за нас, защото те играха мачовете си в късни часове, когато времето е свежо", каза треньорът на "сините".

Първо в БЛИЦ: БФС взе решение за лицензите на Левски и ЦСКА!

"Човек винаги трябва да има мечти и да ги следва. Има един нападател от 2003-а година, който ще видите. След вторник ще ви кажа дали е дошъл моментът да се налагат юноши. Разберете ме правилно. Не съм песимист, но не се е променила дотолкова обстановката, че да бъда оптимист. Човек трябва да има желание и да се раздава напълно. Искам да се раздаваме, за да зарадваме феновете по трибуните. Надявам се утре да играем хубав футбол, а за нашия отбор това да бъде предпоставка за следващия мач", добави Георги Тодоров.