Най-новото попълнение на Левски - Илиян Стефанов, който "сините" представиха официално днес, сбъдна детската си мечта. 

23-годишният полузащитник се раздели с Берое, за да заиграе в отбора на сърцето си. Именно в Левски Стефанов прави първите си стъпки във футбола.

БЛИЦ показва уникални снимки на играча, известен с прякора Нани, от годините му в школата на "Герена".

Първо в БЛИЦ: Играч разтрогна с клуба си, Левски го чака

Талантът няколко години тренира в Левски, но не достига до първия отбор, тъй като решава да направи важна стъпка докато е още твърде млад - заминава за Италия. 

Начален Бонус до 1500 лв. за онлайн казино игри от efbet

Стефанов изкара известен престой в Авелино, след което игра и за Гоцано, за да се завърне у нас и да облече екипа на Локомотив (София), а след това и на Берое. Но ето, че сега пътищата му отново се събират с Левски и Илиян гори от желание да се докаже на "Герена".

Първо в БЛИЦ: Илиян Стефанов подписа с Левски

"Беше голямо приключение. Бяхме аз, Алекс Боримиров и Георги Янев. След тренировката предишния ден получих обаждане и ми казаха "Утре отиваш да тренираш с мъжете". Същата вечер не спах, бях в голям възторг. На другия ден беше нещо великолепно. Бях на 14 години и няколко месеца. Влизаш в съблекалнята на отбора, който обичаш, и за който винаги мечтаеш да играеш. Това е сбъдната мечта. Бях на "Герена" от 6-годишен. Тръгнaх си на 16, когато заминах за Италия", разказа за първата си тренировка с мъжете на Левски Илиян Стефанов в интервю за БЛИЦ през 2018 г.

"Баща ми е играл футбол до 19-годишен, също е бил в Левски. Майка ми за кратко е тренирала лека атлетика, не професионално. Не съм от спортно семейство", добави Нани, който ще носи фланелката с номер 14 при "сините".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022