Нападателят на Левски Венцислав Христов заяви, че отпадането от Марибор след равенството 1:1 в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа е шокиращо, тъй като „сините” са били по-добри на терена.

„Създадохме доста положения. Със сигурност изиграхме доста силен мач. Според мен липсата на шанс в някои ситуации ни попречи да продължим напред. Определено пропуските бяха голямата ни грешка. Не можехме да разчитаме да не допуснем гол. Те имаха дузпа и положението за гола. Момчетата обаче се раздадоха. Не смятам, че е имало прекалено напрежение в отбора. Самият факт, че стигнахме до такава ситуация говори достатъчно. Малко не ни достигна да преодолеем Марибор. Просто има и такива мачове, в които топката не влиза. Аз твърдя, че по-силният отбор отпадна”, заяви Венци Христов след мача.

„За съжаление изпускаме добра възможност в следващия кръг, където съперникът щеше да бъде напълно преодолим. Ако имаме пълната подкрепа на публиката в следващите мачове, по-лесно ще преодолеем шока от отпадането. За мен това отпадане е шок“, допълни българският национал.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

Програмата на Първа професионална лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа