Шефът на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров и изпълнителният директор Иво Ивков продължават усилената си работа по намиране на нови спонсори. Съвсем скоро „сините“ ще се похвалят с договор с компания за онлайн залози и хазартни игри.

В резултат на успешните преговори на Боримиров и Ивков футболистите на Левски получиха и заплати през тази седмица, като парите са дошли именно от въпросната компания.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

С тях най-вероятно ще се направи и вноска към бившия треньор на "сините" Петър Хубчев и неговия екип.

Надеждите на новите шефове на "Герена" са, че в близко бъдеще ще успеят да намерят и още спонсори, които да помогнат на клуба.

По време на турнира за ветерани в памет на легендата на Левски Сашо Костов, Даниел Боримиров коментира и друг наболял казус за клуба, а именно ситуацията с Насиру Мохамед.

„Все още не искам да коментирам темата с Насиру Мохамед. Предприели сме стъпки. Надявам се следващата седмица да разберете. Правим всичко възможно да има финансово подобрение, оптимист съм. Ще е трудно и тежко. Справяли сме се през годините. Ще се справим и сега. Виждам ентусиазъм в очите на хората, подкрепят ни. Имаме страхотен гръб в лицето на нашите фенове. През годините са го доказвали, за което им благодарим. Нашата цел е да спечелим Купата. Събрали сме се много добър екип и колектив. Надявам се, че всеки ще помогне, за да може Левски да завърши подобаващо," заяви председателят на УС на „сините“.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022