Сдружението "Левски на левскарите", което даде пресконференция, на която пожела акциите на клуба и нападна остро Наско Сираков, обяви, че засега не предвижда протест срещу ръководство, собственици и спонсори на "сините", но ако нещата продължават по същия начин, той може да ескалира в по-различна посока.

Това каза председателят на сдружението Димитър Костадинов. "Най-голямата грешка на Сираков? Ръководството и управляващите клуба - крайният собственик, спонсорът на клуба, реши, че няма да даде пълната власт на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Попитахме ги дали ще дадат оперативната власт, за да пълнят стадионите и джобовете им, а те казаха “не, няма да я дадем”. Левски продължава да се управлява тоталитарно и авторитарно. А Левски е отборът на народа, трябва да се управлява демократично. Левски не се управлява така от години, не от сега. Като управленец дори не се доближава до футболните му успехи в ролята му на футболист", каза Костадинов. 

Задава се нечувана революция в Левски, ето кога и какво ще се случи!

"Ние обявихме сезон на протеста, но се опитваме да предотвратяваме ескалацията на напрежение и ще продължим да го правим. Рано или късно ще се стигне до протест. Отговорността е на тези, които вършат безобразията. На този етап нещата не ескалират и изглеждаме като европейска публика. Европейската публика и манталитет кореспондират за непримиримост и срещу гаврата. Не призовавам към протести, но ако нещата продължавата така, протестът ще ескалира в по-различна посока. Напрежението расте, виждате резултатите и за какво става дума. Връщане назад няма. Да се надяваме, че няма да се стига до неприятни неща”, пожела си Костадинов.

“Искаме Левски да се върне там, където е бил преди 1944 година, да се управлява по демократичен начин. Седим зад екип Станимир Стоилов-Ивайло Ивков. Ако Наско Сираков се кандидатира и бъде избран от “Левски на левскарите”, тогава ще е легитимно избран. Сега ще видим в четвъртък какво е измислил", каза Димитър Костадинов по повод предстоящата пресконференция на Наско Сираков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024