Левски не игра слабо срещу Лудогорец, игра трагично. И само късметът не позволи „сините“ да запишат едно от най-срамните поражения в историята си. Както се казва, тимът от „Герена“ се размина у дома само с 0:3.

Как обаче Левски да е Левски, след като в отбора няма достатъчно… левскари. Няма достатъчно характери, потенциал, качествени футболисти. Да, има и талантливи момчета (Мартин Петков, Марин Петков, Патрик-Габриел Галчев и други), на които им се дава шанс, на които им личи, че имат бъдеще. Но как да се развиват, след като около тях липсва големият опит, липсват фигурите, които да им подадат ръка и да ги поведат и калят в големите битки. Погледнете само Мартин Райнов, който е най-слабият капитан в историята на Левски. Вместо да върви напред, от сезон-два халфът дърпа надолу и само надолу.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Ами Живко Атанасов? Ако той е солидният левскар в защита на тима, направо закривайте Левски. Грешките му толкова много,  че човек трудно може да ги изреди в един коментар.

Обърнете внимание  какво направиха „сините“ босове през зимната пауза. Миналото лято привлякоха Алекс Петков, на когото не беше даден достатъчно шанс, въпреки че в снажния защитник има достатъчно хляб.

Синът на бившия цесекар Милен Петков беше принуден да си тръгне. Отиде момчето в Арда, заигра, утвърди се на титулярното място и даже с неговия гол срещу Славия отборът му се класира на финала за Купата на България.

А за привлечените чужденци достатъчно е казано. Никой не е на нивото, на което трябва да бъде в отбор като Левски. Учудващо обаче босовете не спират да пълнят тима с недоказани иностранци.

Затова деветото място не е изненадващо и е исторически срам. Защото ако „сините“ финишират там, където са в момента, това ще е най-ниското им класиране от създаването на футболния ни елит.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
Купа на България - сезон 2020/2021

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството