ПФК Лудогорец съобщава, че продължава продажбата на билетите за мача с Брага (четвъртък, 19:45 часа) от група F на Лига Европа при 30 процента от капацитета на "Хювефарма Арена".

Клубът е в очакване на новата заповед на Министъра на здравеопазването, от която ще стане ясно дали за присъствие на футболен мач ще е необходим зелен сертификат или ще бъдат въведени нови физически ограничения. ПФК Лудогорец незабавно ще уведоми своите фенове за следващите стъпки по организацията на двубоя с Брага в зависимост от решенията на Здравното министерство и ще предприеме всички действия в помощ на привържениците, спазвайки стриктно разпоредбите.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да се възползват от онлайн продажбата на билети на https://tickets.ludogorets.com/

Билетната каса на улица "Васил Левски" ще работи в дните до мача, включително в четвъртък до 20,00 ч.

Междувременно клубът пуска колекционерска книжка за мача с Брага. Изданието е от 16 страници и съдържа актуална статистика за десеткратния шампион, както и подробна информация за португалския съперник, когото "орлите" срещат за втори път в груповата фаза на Лига Европа.

В книжката е публикувано и ексклузивно интервю с Игор Пластун, който игра за Лудогорец срещу Брага в двете срещи през 2017 година.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа