Лудогорец приема Цървена звезда във втория си мач от група "F" на Лига Европа. Двубоят е от 22:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. "Орлите" стартираха в групата с равенство 1:1 като гост на Мидтиланд, a сръбският гранд спечели с 2:1 у дома срещу Спортинг (Брага). 

Десеткратният шампион на България има отлична възможност да постигне първа победа в турнира този сезон. Цървена звезда пристигна в България без няколко ключови футболисти и "орлите" ще опитат да се възползват от този факт.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн 

Четирима играчи на сръбския шампион са диагностицирани с коронавирус и отпаднаха от сметките на треньора Деян Станкович. И то всички са доста важни играчи - голмайсторът на тима Александър Катай, вратарят Милан Борян, който е добре познато име в Разград, както и двамата основни централни защитници - Милош Дегенек и Александър Драгович.

Лудогорец се намира в отлична серия, като няма загуба в последните си 10 домакинства във всички турнири - 9 победи и 1 равенство. 

Припомняме, че "орлите" спечелиха последния си евросблъсък с Цървена звезда - през 2016 година, когато се наложиха с 4:2 след продължения в Белград. Двубоят тогава беше от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

ЛУДОГОРЕЦ - ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Лига Европа, група "F"
Днес от 22:00 часа по MAX Sport 3 
Разград, ст. "Хювефарма Арена"
Съдия: Жером Брисар (Франция)
 
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

ЛУДОГОРЕЦ:
Кахлина, Пластун, Жосуе Са, Вердон, Сисиньо, Баджи, Пинас, Гонсалвеш, Текпетей, Десподов, Сотириу
Контузени: Недялков, Вандерсон, Ихинио Марин, Каули Оливейра
Наказани: няма

ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА: Попович, Гобелич, Еракович, Панко, Вродич, Саного, Иванич, Бен, Канга, Живкович, Диони 
Контузени: Гаич, Кръстичич

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа