Треньорът на Милан Дженаро Гатузо е направил детайлен анализ на играчите на Лудогорец пред своите футболисти. Тази вечер българският шампион посреща "росонерите" в първи 1/16-финален мач от Лига Европа, който започва в 20:00 часа.

БЛИЦ СПОРТ попадна на записки на треньора Гатузо, в които той е избистрил с какъв състав ще излезе Димитър Димитров и кои са най-силните качества на играчите му. От определени съображения няма да публикуваме снимка на записките на Гатузо.

Младият италиански специалист очаква Лудогорец да излизе в следния състав: Ренан, Сисиньо, Моци, Пластун, Саша, Анисе, Дяков (Горалски), Лукоки, Вандерсон (Мисиджан), Марселиньо, Швиерчок.

В защита Гатузо е обърнал най-голямо внимания на Сисиньо, който е определен като много бърз и техничен играч, който често се включва в атака, но и оголва зоната си.

Рино насочва вниманието на своите футболисти към двете крила на Лудогорец. Според него на десния фланг Лукоки е сигурен титуляр, като се отбелязва, че му липсва техника, но има добра скорост. Гатузо залага на Вандерсон на лявото крило, като другият вариант е Мисиджан. Треньорът е посочил на своите футболисти, че и двамата са много бързи и технични.

Гатузо отделя внимание на Марселиньо, който според него притежава финна техника и поглед върху играта, а освен това има добър удар. Заръките са да се действа по-твърдо срещу бразилеца с български паспорт.

Според Гатузо на върха на атаката ще застане застане Якуб Швиерчок. Италианецът определя като негова най-силна страна играта с глава и позиционирането в наказателното поле.