ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа даде пресконференция преди утрешното гостуване във Финландия на местния ХИК. Срещата от група "C" на Лига Европа ще се играе на изкуствен терен и специалистът очаква труден мач. Шимунджа изтъкна, че иска шампионите да преминат на седма скорост през ХИК и ЦСКА. Дербито с "армейците" е на 10 октомври (понеделник) от 19:00 часа в Разград. Мачът утре с ХИК е от 19:45 ч.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Ще има промени. Ще започна с най-добрите играчи, които са готови. Щастлив съм, че Клод Гонсалвеш се завърна. Игра 25-30 минути за втория отбор. Всичко беше наред, няма никакъв проблем. Трябва да си върне ритъма. Ако утре започне титуляр, ще е рано и рисково за него. Единственият червен картон, който ме притеснява, е на Сисиньо. Другите са минало. Този на Сисиньо не бе в игрова ситуация и това ме притеснява", коментира Шимунджа.

"Написали сме си домашното, направили сме подробен анализ на ХИК. Знаем как ще играят и какво ние да направим. Ще бъде труден мач. Очаквам играчите да излязат със смелост и амбиция. Това, което ми направи впечатление в ХИК е тяхната отборна игра - и в атака, и в защита. Но това, което ме впечатли, е, че са заедно и обединени”, каза Шимунджа, който бе попитан как Лудогорец ще се справи с предстоящите три тежки двубоя в рамките на седмица.

"Искам да минем на седма скорост. Така сме от началото. Най-важен е следващият мач. Искаме да се представим на високо ниво. Знаем, че трябва да играем на всеки 3-4 дни. Не мислим за следващия мач. Когато играем през 3-4 дни, правим нещо добро и смятам, че се справяме. Нашата най-голяма цел е да се представим на високо ниво и да дадем всичко от себе си. В момента настроението при нас е много добро. Атмосферата е супер. Взаимоотношенията между нас са много добри и това се вижда на терена. Резултатът невинаги го показва, но играчите са отдадени на това, което правят", завърши Анте Шимунджа.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК