Делегатът на УЕФА за днешния мач между ЦСКА и Базел от плейофите на Лигата на конференциите Метин Казанчоглу е останал впечатлен от организацията на „армейците“ за двубоя. По време на техническата конференция тази сутрин той е похвалил „червените“, че са спазили стриктно всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи от този етап на надпреварата са спазени стриктно.

По време на двубоя, който започва тази вечер от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ ЦСКА ще играе с титулярния си екип – червени фланелки, бели гащета и червени чорапи. Базел ще бъде в бежова екипировка. Вратарят на „армейците“ ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на швейцарския гранд с жълто облекло.

Четиримата съдии са от Хърватия - Дуйе Струкан (главен), Боян Зобеница (първи асистент), Ален Якшич (втори асистент), Иван Бебек (четвърти), а Костас Капитанис от Кипър ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касите, както и онлайн в мрежата на УРБО все още се продават билети за двубоя на цена от 20 лева за сектор "А" и 12 лева за секторите "В" и "Г".

След 14:00 часа днес на билетните каси, както и в Музея на спортната слава на ЦСКА, в продажба ще бъде пусната и официалната програма за двубоя, която може да се закупи на цена от 2 лева.

В 16:00 часа на стадион "Българска армия" ще се проведе поредният "Армейски следобед", където специален гост ще бъде футболистът Брадли де Нойер. Нидерландецът пропуска днешната среща поради наказание.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа