Треньорът на италианския Рома Жозе Моуриньо коментира предстоящия двубой на тима срещу Зоря от турнира Лига на конференциите. "Вълците" приемат украинския тим утре 22:00 часа, докато по същото време българският ЦСКА гостува на Бодьо/Глимт в другата среща от групата.

"Ако победим Зоря, ще останем в играта. Ако загубим - ще отпаднем. Равенството ще остави съдбата ни да се реши в последните мачове. Мачът с Зоря е финал. Трудно е да играем в Серия "А" и в Лигата на конференциите едновременно, но това да е проблемът", коментира португалецът.

„Тами Ейбрахам? Много съм доволен от него. Той работи много за отбора и ни помага доста в изграждането на играта. Помага ни дори в защита със своята преса. Той натрупа нови знания като отборен играч. Рано или късно той ще започне да вкарва и тогава ще разполага с всичко необходимо. Въпреки това контузиите го ограничиха до момента. Утре Ейбрахам ще играе, както и Николо Дзаниоло и Руи Патрисио. Не очаквам нищо специално от Дзаниоло. Очаквам всичко от отбора. Трябва да направим всичко възможно, за да спечелим“, добави Специалния.