Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба отпадна от сметките на наставника Саша Илич за гостуването в Дъблин, стана ясно след днешната тренировка на тима.

Новото попълнение на "армейците" не тренира пълноценно с отбора през последните два дни заради летен вирус и неразположение, информираха "червените" в официалния си сайт.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ежедневните Ковид тестове са отрицателни, но треньорският щаб прецени, че заради нарушения ритъм на подготовка, норвежецът не е в оптимално състояние да помогне на тима в реванша със Сейнт Патрикс. Двубоят от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите е в четвъртък от 21:45 часа. 

Бомба в БЛИЦ: Крило от Франция лети към ЦСКА

В предни позиции ще може да се разчита на Калоян Кръстев, който  вече е възстановен от травмата си, заради която пропусна първата среща с ирландците, загубена с 0:1, и домакинството с Берое в Efbet Лига.

На линия е националът Иван Турицов, който също имаше здравословни оплаквания през изминалата седмица.

Групата на ЦСКА за мача в Ирландия: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


* Дауда Бамба влезе на смяна в първата среща със Сейнт Патрикс (снимка: cska.bg)