ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец ще научи днес съперника си за плейофния кръг в Лига на конференциите. След 15 часа българско време в швейцарския град Нион ще се изтегли жребият за директните елиминации в третия по сила европейски клубен турнир.
 
Участие в него ще вземат завършилите на второ място отбори в групите, сред които разградчани, както и заелите третите позиции в групите от Лига Европа.

Ясни вероятните съперници на Лудогорец за плейофите на Лига на конференциите 

Победителите от съответните двойки се класират за 1/8-финалите, където ги очакват Астън Вила, Лил, Макаби (Тел Авив), Виктория Пилзен, Брюж, Фиорентина, ПАОК и Фенербахче.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Към Лудогорец се присъединяват Слован (Братислава), Гент, Динамо (Загреб), Бодьо/Глимт, Легия (Варшава), Ференцварош и Айнтрахт (Франкфурт), които бяха подгласници в групите си в Лигата на конференциите.
 
Шампионът на България ще се изправи срещу един от следните съперници, отпаднали от Лига Европа - Олимпиакос, Аякс, Бетис, Щурм (Грац), Унион Сен Жилоа, Макаби (Хайфа), Сервет и Молде.
 
Лудогорец ще бъде поставен и ще домакинства във втората среща на 22 февруари 2024 г. Седмица по-рано "орлите" ще гостуват на съперника си - на 15 февруари.

Победителите от осемте двубоя ще се присъединят към осемте победители в групите на Лига на конференциите в осминафиналите, а жребият за тази фаза ще се тегли на 23 февруари.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!