ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Седемкратният шампион на Англия Астън Вила е сред евентуалните съперници на Лудогорец, ако "орлите" достигнат до 1/8-финалите в Лигата на конференциите. Разградчани прескочиха групата си със сладката победа с 1:0 над Нордселанд в четвъртък и им предстои участие в елиминационния плейофен кръг. Както вече се разбра, съперник на "орлите" в спора за класиране на 1/8-финал ще бъде някой измежду завършилите трети в групите си в Лига Европа: Олимпиакос, Аякс, Бетис, Щурм (Грац), Унион Сен Жилоа, Макаби (Хайфа), Сервет и Молде.

Жребият ще се тегли в понеделник (18 декември) от 15:00 часа българско време в Нион. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Ако Лудогорец елиминира съперника си, ще бъде в урната на непоставените при жребия за 1/8-финалите и ще играе срещу някой от победителите в осемте групи на Лига на конференциите, които, по правилник, прескачат плейофния кръг. Там е Астън Вила. Бившият клуб на Стилиян Петров и Александър Тонев е хитът на сезона във Висшата лига и към момента заема третото място - на 2 точки зад лидера Ливърпул.

Освен бирмингамци, сред евентуалните противници на Лудогорец за 1/8-финалите са още Лил, Макаби (Тел Авив), Виктория Пилзен, Брюж, Фиорентина, ПАОК и Фенербахче. Този път обаче българският шампион ще е гост в реванша. Жребият за този кръг е предвиден за 23 февруари.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!