Треньорът на ЦСКА Саша Илич даде интервю за клубната телевизия преди реванша със Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Както е известно, „армейците“ загубиха с 0:1 в София преди седмица, но 44-годишният сърбин вярва, че тимът му може да елиминира ирландците.

„Загубата от Сейнт Патрикс беше много тежка за нас, но хубавото е, че още в четвъртък ще имаме възможност да се поправим. Надявам се, че ще ги елиминираме. Тази седмица работата с отбора беше много важна за нас – да възстановим някои футболисти и да се подготвим още по-добре за реванша”, заяви Илич.

„Всяко нещо, което правим, го решаваме заедно – целият треньорски щаб с медицинския екип и кондиционния треньор. Така че заедно взехме решението, че ни е нужда една седмица само работа с отбора, за да можем да се подготвим по най-добрия начин за реванша в четвъртък”, допълни сръбският специалист.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Най-важният урок след срещата е, че ако не влезем в мача по начина, по който искаме, после търпим определени последици. Това, което мога със сигурност да твърдя е, че имаме много по-голяма класа от показаното миналия четвъртък и че имаме потенциал да елиминираме Сейнт Патрикс. Трябва обаче да играем по много по-различен начин от това, което показахме миналата седмица. Тренираме статични положения – това е един изключително важен компонент в съвременния футбол. От друга страна Сейнт Патрикс се защитава страхотно и въпреки че имахме осем корнера, нямахме изстрел към вратата след нито един ъглов удар. Но и те имат някои определени недостатъци. Нашият начин на игра трябва да бъде доста по-различен – да ги накараме да сгрешат, за да вкараме гол, както те успяха в София”, завърши треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК