ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски приема Апоел (Беер Шева) в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Очакваният с голям интерес мач е от 20:00 часа и ще се играе пред пълните трибуни на стадион "Георги Аспарухов". Феновете на Левски са настроени да празнуват и се надяват любимците им да ги зарадват с успех.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Първият двубой в Израел завърши 0:0, а "сините" съжаляват, че не спечелиха, тъй като надиграха Апоел и имаха изгодни шансове за голове. Бразилците Рикардиньо, Уелтън и Роналдо пропуснаха златни шансове, а в добавеното време Ивелин Попов удари греда. 

След показаното преди седмица Левски е фаворит да се класира за плейофа за място в групите на третия по сила европейски клубен турнир, където съперник ще бъде Айнтрахт (Франкфурт).

Николай Костов отново има кадрови проблеми. На пресконференцията си снощи той съобщи, че Жереми Петрис не е възстановен и няма да играе в реванша. Треньорът на Левски ще може да разчита на Кристиан Димитров, който също лекуваше травма. Марин Петков и Билал Бари са трайно контузени. Ветеранът Ивелин Попов пък напусна преди дни, за да премине в Ботев (Пловдив). 

"Сигурен съм, че за мотивация няма нужда да се говори. Убеден съм, че ще се борят като лъвове за всяка топка", каза Костов на пресконференцията снощи, като добави, че в Левски са готови и за вариант с дузпи. 

Костов: Искам лъвове на терена ВИДЕО

Израелският шампионат все още не е започнал, така че Апоел отново имаше цяла седмица почивка. Левски пък записа минимален успех в Еfbet Лига срещу Ботев (Враца) в неделя. "Сините" спечелиха с 1:0 с попадение на 17-годишния нападател Преслав Бачев.

Левски стори нещо невиждано от 17 години
 

ЛЕВСКИ - АПОЕЛ (Беер Шева) Hapoel Be'er Sheva FC

Лига на конференциите, трети квал. кръг, реванш
(0:0 в първата среща)

Днес от 20:00 часа
София,
стадион "Георги Аспарухов" 
Съдия: Думитру Мунтеан (Молдова)
Пряко по Диема Спорт

Вероятни състави:

ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Цунами, Хосе Кордоба, Келиан Ван дер Каап, Патрик-Габриел Галчев, Андриан Краев, Уелтън, Асен Митков, Дарлан, Роналдо, Рикардиньо

АПОЕЛ: Офир Марсиано, Ияд Абу Абаид, Лукас Барейро, Мигел Витор, Елдер Лопес, Рой Гордона, Шай Елиас, Константин Паун, Рамзи Сафури, Гуй Бадаш, Патрик Климала

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!