Ръководството на ЦСКА уведоми феновете си за правилата при посещението на мача с Лиепая. Срещата от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

Съобщението от cska.bg:

"Армейци,

В четвъртък (22 юли) предстои първата среща на ЦСКА в новия европейски клубен турнир „UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE”.

Несъмнено всяко евроучастие на червените се очаква с нетърпение от всички привърженици. Мачовете отново идват в момент на пандемия, но за радост на всички имаме възможност да играем пред великата армейска публика. За добрата организация на подобни срещи се изисква огромно съвместно сътрудничество и разбиране от страна на феновете.

Призоваваме Ви да спазвате всички противоепидемични мерки на здравните власти. Контролът на УЕФА върху провеждането на мача и поведението на привържениците по трибуните ще бъде строг, а при нарушение санкциите ще са не само финансови, но и административни. Нека всички направим така, че в желанието си за подкрепа да не се стига до редуциране на капацитета на стадиона за в бъдеще, камо ли до нови двубои на „закрити врата“. Всичко зависи от самите Нас!

Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които трябва съвестно да спазваме, колкото и неудобства да ни създават!

1. На стадиона да не присъстват зрители, които проявяват някои от типичните симптоми на COVID-19, както и хора които през последните 14 дни са били „позитивни“ при COVID тест или по същото време са били в карантина и контакт с доказано заразени.

2. На пропусквателните пунктове и входове на стадиона, освен притежанието на валиден поименен билет, ще се проверява дали данните в него отговарят на документ за самоличност на зрителя.

3. Да се изчаква търпеливо на опашка с маска и спазвайки нужната дистанция при влизането и излизането от стадиона.

4. Зрителите да бъдат с маска по време на посещението си на футболната среща, както и до напускането периметъра на стадиона.

5. Да поддържат социална дистанция от другите зрители, обслужващ персонал и охрана, длъжностни лица и тв-оператори.

6. Да заемат само определеното според билета им място, да избягват движение между редовете, секторите и пътеходите, както и струпване на групички и физически контакти.

7. Препоръчва се дезинфектирането на ръцете на определените за целта места.

8. Зрителите трябва да са наясно с евентуалните рискове, произтичащи от ситуацията с коронавируса и да информират по съответния ред здравните власти ако след мача се установи, че са заразени.

Армейската публика винаги е била отговорна и в подкрепа на отбора! Не се съмняваме, че с дружни усилия ще се справим така любимите ни евровечери да преминат без усложнения и инциденти.

Благодарим Ви предварително за положените усилия и съдействие!

САМО ЦСКА!".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022