ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Германското издание hessenschau.de излезе с интересен материал след снощния двубой между Левски и Айнтрахт (Франкфурт) 1:1 лот Лигата на конференциите. Медията акцентира, че след предходните години, в които тимът е спечелил Лига Европа и е играл в Шампионската лига, през тази отборът е трябвало да премери сили с отбор "който отдавна живее в миналото".

"Година по-късно контрастът не можеше да е по-голям. Лястовиците гнездят на главната трибуна, ронеща се мазилка, тартанова писта от 60-те, записвала рекорди от миналия век и изглежда не е ремонтирана оттогава.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

И когато диджеят пусне панаирджийско техно, покривът на стадиона, който го няма, просто хвърчи във въздуха. Първото гостуване на Айнтрахт беше като пътуване във времето.

По отношение на играта разликата също бе голяма. Левски пуска лоши пасове, губи топката и 1:0 за Айнтрахт. Но домакините се борят за всеки метър терен. Започват атака, която е подтиквана от невероятен шум от трибуните. Съперникът драска и хапе, Айнтрахт изглежда нервен и в 95-ата минута гол предизвиква взрив на стадиона.

Франкфуртци могат да спечелят много мачове с добра игра, но тук това може да стане само със страст, борба и единство на терена. В този турнир може да се стигнеш далеч, до  страни със старомодни стадиони, но първо трябва да спечелиш реванша. А той няма да е като разходка в парка", пишат от hessenschau.de.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!