Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори пред медиите преди реванша с Будучност в Черна гора. Срещата е утре от 22:00 часа българско време на "DG Arena" в Подгорица. В първия двубой ЦСКА 1948 победи с 1:0 с гол на Бирсент Карагарен. 

"Не мисля, че трябва да повлияят тези неща с терена. Дали ще повлияе, това зависи от футболистите. Трябва да се фокусираме върху това какво ще вършим на терена, а не какво се пише. Отборът е добре подготвен. Изиграхме тежки мачове, но това не трябва да ни се отрази. На европейско ниво мотивацията е на предела. Мотивацията и желанието трябва да са водещи", каза Илиев. 

"Будучност е мотивиран, агресивен отбор. Разчита повече на физиката. Винаги съм казвал, че това как ще протича даден двубой зависи от нас. Мачът започва от 0:0. Всичко е възможно, но отговорих. Предпочитам да се фокусирам върху подготовката си за мача. И да ни изкарат да играем на плочките, трябва да го направим. За мен няма нищо по-добро да играем пред повече публика", добави треньорът на ЦСКА 1948 относно цялата сага с това къде ще се играе срещата и къде трябва да проведат официалната си тренировка "червените".

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024