Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе разочарован след равенството 1:1 с ЦСКА в срещата от втория кръг на Еfbet Лига. „Железничарите“ водеха до 90-ата минута, когато Браян Морено изравни и донесе точката на „червените“.

"Изиграхме много добро първо полувреме и трябваше да водим с повече от един гол. Направихме няколко принудителни смени и така не успяхме след почивката да притиснем съперника. Без положения пред нашата врата допуснахме гол. Трябваше срещата да завърши с победа за нас, и то убедителна", каза Генчев.

"Един отбор трябва да се обиграе. Очаквахме, че днес ще сме по-добре от срещата с Черно море, защото с всяка тренировка свикваме повече един с друг. Днес си пролича слабата ни страна - завършването на положенията. Положенията сам срещу вратаря трябваше да завършат с гол и да затворим мача рано-рано", продължи треньорът на Локомотив (София). 

"Франса имаше проблеми още през седмицата, Кацаров игра с температура, Славчев също почувства болка и трябваше да го сменим. Ако подобряваме играта си и борбата от първите два мача, сигурен съм, че Локомотив ще печели точки", добави Станислав Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа