Oсветлението на стадион "Локомотив" в "Надежда" ще е готово съвсем скоро. БЛИЦ разбра, че утре ще бъдат поставени пилоните, които бяха доставени преди дни на клубното съоръжение на "железничарите"

Дългоочакваният от всички фенове, футболисти и ръководители в клуба момент наближава. Проектът ще бъде завършен далеч преди края на август, каквито бяха първоначалните информации. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Виновник" за форсирането на поставянето на пилоните е Иван Василев. Собственикът на Локомотив (Сф) продължава да дава всичко от себе си за светлото бъдеще на любимия си клуб. 

Амбициозният бизнесмен Иван Василев направи голяма инвестиция за осветлението. Проектът е на стойност половин милион лева. 

С успешното му изпълнение Локомотив окончателно ще изпълни голямото желание на феновете си - "червено-черните" да приемат съперниците си в своя дом, където вече изиграха две срещи от началото на новия сезон - с Черно море (0:1) и ЦСКА (1:1). И в двата двубоя атмосферата по трибуните в "Надежда" беше страхотна благодарение на хилядите привърженици, които присъстваха. Клубното ръководство се надява броят на феновете в следващите мачове да се увеличава.

Босът на Локо Иван Василев влага много не само по модернизирането на стадиона, а и в селекцията. Последното попълнение на тима е Антонио Вутов. Новият ас на "железничарите" даде откровено интервю за БЛИЦ ТV, в което обясни, че е амбициран да помогне много на столичния тим, воден от треньора Станислав Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023