Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев бе разочарован след поражението от Левски с 1:2 в столичното дерби от  11-ия кръг на елитната efbet Лига.

„Всичко натежа в мача, всички пропуски. Трудно можеш да спечелиш мач, ако пропускаш такива положения. Жалко, че загубихме този мач, който бе най-силният за нас от началото на първенството. Да загубиш след 70-метров пас и подхлъзване на двама играчи е неприятно, но това е футболът“, сподели Иван Колев след мача.

„Агресията е едно от нещата, над които работим. Тя ни помогна, за да блокираме изнасянето на топката на Левски. Но не успяхме да реализираме положенията си и това ни коства победата. По това дали ще се вдигнем ще си проличи професионализмът на играчите. Трябва да можем да се възстановяваме физически и психически. Трябва да използваме загубата за мотивация на отбора. Винаги има какво още да се желае. Направихме един от най-добрите си мачове, да не кажа и най-добрия мач от началото на първенството, но по време на мача допуснахме някои грешки, които ни пречат да се утвърдим като стойностен отбор“, завърши Иван Колев.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022