Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев беше видимо разочарован след загубата с 1:5 при гостуването на Арда в Кърджали. Той пое вината за тежкото поражение и се надява отборът да успее да се справи с психологическия проблем по време на предстоящата пауза в efbet Лига като се извини на феновете.

"Има доста причини за загубата. Искам да се извиня на нашите фенове за това, което направихме днес. С оглед на това как започнахме мача, не можеше да се очаква, че ще се стигне дотук. Нещата се обърнаха за 10-15 минути", стартира той. 

"Със сигурност човекът, който е виновен, съм аз. И да се оправдаваме, това няма да доведе до нищо. Трябва да намерим правилния човек за нашата защита. В самия отбор трябва да намерим човек, който да вдъхва увереност на другите", добави Тунчев. 

"Червеният картон повлия допълнително за резултата, който се получи. От началото на годината изпитваме затруднения в гостуванията, но ще търсим решения. Според мен това е психологически проблем. Надявам се да успеем по най-добрия начин да поработим през тази пауза и да изчистим грешките", каза още треньорът на пловдивския тим.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022