Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен след победата над Левски с 2:0 в първи полуфинален сблъсък от турнира за Купата на България и все пак предупреди, че реваншът няма да бъде никак лесен.

"Щастлив съм, че показахме характер на терена и от головете, които вкарахме по уникален начин. Имаме още един мач. Днес изглеждахме по-добре през първото полувреме, имахме хубави акции и вкарахме хубави голове. Ще е трудно във втория мач. Салинас и Умарбаев контролираха нещата през първото полувреме. Не ми е трудно да работя с такива момчета, които искат да направят хубава кариера. Феновете са доволни, това ни е целта. Значи сме играли добре. Имаме страхотен характер. Последната загуба в турнира за Локомотив е отпреди аз да съм тук. Знаем колко е важно да можем да спечелим, лесно е да се мотивираш", коментира Акрапович.

"Шансовете са 50/50. Знаем колко опасен ще е бъде двубоят. Надявам се да сме си научили урока от предишните мачове в София и да покажем друго лице. Искаме да останем на второ място. Ще гледаме мачовете и ще ги анализираме. Имаме качество, но всеки мач срещу такива отбори ще е труден. Чудесно е за всеки играч и треньор да е пред собствените фенове. Не беше пълно, но изглеждаше така, подкрепяха силно отбора", добави босненският специалист.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2019/2020