Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев сподели след нулевото равенство с ЦСКА на "Българска Армия", че в мача е имало малко смислени неща и 1850 фала. Според статистиката срещата завърши с 55 нарушения.

"Само битка. Изключително малко смислени неща. но с оглед на заряда и маниера на свирене на съдията, той спомогна за това така да се развие мачът. 1850 фала, аз такова нещо не съм виждал. Не съм статистик, но може би е някакъв рекорд. когато трябваше да се дават картони, не се даваха. но както и да е, отиваме в друга тема. Имахме шанс да попарим ЦСКА, те също имаха някакви шансове, мога да кажа половинчати положения. Аз и преди мача казах, че това са два равностойни отбора. който беше отбелязал гол, щеше да спечели. Никога не е лесно да играеш с ЦСКА на Армията. Може да кажем, че равенството влиза в нашите планове. Със сигурност, когато не печелиш, е добре да взимаш точки. ЦСКА афишират големи амбиции да детронират Лудогорец, ние не летим в облаците да ставаме шампиони. Ние сме отбор, който не крие, че ще е успех да завърши в тройката. 

И двата отбора дадоха всичко от себе си, имаше битка за всяка педя терен. В  последните години ние създаваме най-много главоболия на Лудогорец. Срещу ЦСКА играем доста успешно. След като играем срещу двата обявени за най-добри отбора като равен с равен, това е добър атестат за работата в Локомотив. Трябва да задържим нивото и в плейофите, защото и миналата година завършихме втори редовния сезон, но след това отпуснахме газта", завърши Илиев.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството